Καναπές Κρεβάτι Γωνιακός JOSE Καφέ 270x150x86cm
Διαστάσεις: 270x150x86cm
Διαστάσεις Κρεβατιού: 240x105cm
Διαστάσεις Ανάκλιντρου: 60x150x86cm
Τύπος Μηχανισμού Κρεβατιού: clic-clac
Αναστρέψιμη Γωνία: ναι
Διαστάσεις Αποθηκευτικού Χώρου: 2θέσιο τμήμα:167x64cm (Συνολικά και τα δυο διαμερίσματα του αποθηκευτικού χώρου)
Ύψος/Βάθος Καθίσματος: 44cm/50cm
Ύψος Πλάτης: 50cm
Μπράτσα: 68x55x14cm
Πόδια: 5cm
Χρώμα: καφέ
Πυκνότητα Foam: 18Dns
Αριθμός Ελατηρίων: 2θέσιο τμήμα: κάθισμα 98τμχ, πλάτη 76τμχ / ανάκλιντρο: κάθισμα 75τμχ, πλάτη 26 τμχ
Υλικό Κατασκευής Πλάτης/Καθίσματος: μεταλλικός σκελετός από τετράγωνο σωλήνα υποστηριζόμενος από ελαστικούς ιμάντες latex/προπυλενίου πάνω στους οποίους τοποθετούνται τα ελατήρια.
Υλικό Κατασκευής Αποθ.Χώρου: επενδεδυμένη μοριοσανίδα πάχους 18mm
Υλικό Κατασκευής Ποδιών: πλαστικό
Σύνθεση Υφάσματος: 100% πολυεστερικό
Τύπος Υφάσματος: πικέ
Τα μαξιλάρια συμπεριλαμβάνονται
-
Material:Ύφασμα
-
Couch Characteristics:Αναστρέψιμη Γωνία|Αποθηκευτικός Χώρος|Κρεβάτι
Όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα είδη καθώς και να ειδοποιήσουν την εταιρία σχετικά, σε περίπτωση αισθητικών ελαττωμάτων εντός 10 ημερών. Μετά το πέρας των 10 ημερών θεωρείται ότι τα είδη παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση
Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.
Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).