Ντουλάπα ρούχων Jenna τρίφυλλη με συρτάρια χρώμα λευκό 105x50x182εκ.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- Χρώμα: λευκό
- Διαστάσεις ντουλάπας: Μήκος 105 x Βάθος 50 x Ύψος 182 εκ.
- Πάχος μελαμίνης: 18mm.
- Κατασκευασμένη από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας και υψηλών αντοχών στη φθορά και στο χρόνο και ανθεκτικό MDF.
- Μια κεντρική διπλή ντουλάπα, στο εσωτερικό της φέρει μια βέργα αλουμινίου για κρεμάστρες. Στο κάτω μέρος φέρει δύο πρακτικά συρόμενα συρτάρια και στα αριστερά η ντουλάπα περιλαμβάνει ράφια.
- Τα πόμολα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο άριστης ποιότητας σε μαύρο χρώμα.
- Τα υλικά κατασκευής είναι αβλαβή για το περιβάλλον και την υγεία, δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας Ε1.
- Είναι κατάλληλη και για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία, ξενώνες, Airbnb κλπ.)
- Συνδυάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα έπιπλα της σειράς.
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο στην εργοστασιακή του συσκευασία και με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης.
Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με τη φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
-
Αριθμός Φύλλων:Τρίφυλλη
-
Material:Ξύλο
-
Drawers Number:2
Όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα είδη καθώς και να ειδοποιήσουν την εταιρία σχετικά, σε περίπτωση αισθητικών ελαττωμάτων εντός 10 ημερών. Μετά το πέρας των 10 ημερών θεωρείται ότι τα είδη παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση
Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.
Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).