ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210-9712201
0Item(s)
0 Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Διεκπεραίωση παραγγελιών

1. Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Η εταιρία δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο.

2. Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της.

3. Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά. Οι τιμές και τα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση φυλλαδίου, τη σήμανση Super Ευκαιρία ή αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.


Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.


Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. 

Στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων τα έξοδα αποστολής σε κάθε παραγγελία είναι 10 € . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κοστολόγιο υπολογίζετε από τα προιόντα της και περιοχή παράδοσης της παραγγελίας.

Η χρέωση αντιστοιχεί στην διανομή του προϊόντος μέχρι και τον τόπο παράδοσης - την διεύθυνση . Η μεταφορά προϊόντων εντός κτιρίων που δεν χωρούν σε ανελκυστήρες επιβαρύνεται επιπλέον ανάλογα με τον όγκο του προιόντος και τους ορόφους που χρειάζονται για να διανεμηθεί . 

Για τις απομακρυσμένες περιοχές και περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο της εταιρίας, ο πελάτης μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και
α) να υποδείξει μεταφορική εταιρία ή πρακτορείο της επιλογής του.
β) να επιλέξει τη μεταφορική εταιρία ή πρακτορείο που θα του προτείνει εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρία δεσμεύεται να αποστείλει την παραγγελία στη μεταφορική εταιρία ή το πρακτορείο. Η χρέωση από την εταιρία έως το πρακτορείο ή τη μεταφορική εταιρία θα χρεώνεται με το ποσό των 5 € .
Όσον αφορά τις παραδόσεις μέσω πρακτορείου μεταφορών , δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή αλλά είτε μέσω πιστωτικής κάρτας , είτε μέσω τράπεζας.

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται εντός χρονικού διαστήματος μίας (1) έως δέκα (10) ημερών. Σε περίπτωση κωλύματος, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγω, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9754293 ή στο email: p.sioutis@sioutishomecare.gr Παραλαβή από το κατάστημα (Collect @ store) Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημα Παυλος Σιουτης & Σια ΟΕ. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα με έδρα Λεωφ. Ηλιουπόλεως 25, Υμηττός.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

o Ο πελάτης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, έτσι ώστε να έχει ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

o Η εν λόγω παραγγελία θα ισχύει για την ίδια εργάσιμη ημέρα και μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την εκτέλεση της παραγγελίας του (ήτοι, παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος) κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται, μη υπεχούσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ουδεμίας ευθύνης εκ της αιτίας αυτής.

o Ο πελάτης θα δύναται να προσέλθει στο κατάστημα, για την παραλαβή της παραγγελίας του, μετά από τηλεφωνική ειδοποίηση και μέσα στο δίαστημα δέκα ημερών από αυτήν. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.