Παπουτσοθήκη Σφένδαμος Με 2 Πόρτες, Συρτάρι & 5 Ράφια 60x30x95cm
Η παπουτσοθήκη 60x30x95cm σε χρώμα σφένδαμος συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψό σχεδιασμό, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης για κάθε σύγχρονο σπίτι. Διαθέτει δύο πόρτες, ένα συρτάρι και πέντε ράφια, εξασφαλίζοντας άνετο χώρο για την τακτοποίηση παπουτσιών, αξεσουάρ και μικροαντικειμένων.
Η φυσική απόχρωση σφενδάμου προσδίδει φωτεινότητα και ζεστασιά στον χώρο, ενώ οι συμπαγείς διαστάσεις της επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτησή της σε εισόδους, διαδρόμους ή βοηθητικούς χώρους χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο.
- Διαστάσεις: 60x30x95cm
- 2 πόρτες αποθήκευσης
- 1 συρτάρι για μικροαντικείμενα
- 5 ράφια οργάνωσης
- Χρώμα: Σφένδαμος
- Ιδανική για είσοδο, διάδρομο ή υπνοδωμάτιο
- Λειτουργικός και διαχρονικός σχεδιασμός
Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έπιπλα αποθήκευσης που προσφέρουν οργάνωση, πρακτικότητα και αισθητική σε κάθε χώρο του σπιτιού.
-
Αριθμός Συρταριών:1
-
Αριθμός Φύλλων:Δίφυλλη
-
Υλικό Κατασκευής:Ξύλο
-
Συναρμολόγηση:40€
Όλοι οι πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν και να ελέγξουν τα είδη καθώς και να ειδοποιήσουν την εταιρία σχετικά, σε περίπτωση αισθητικών ελαττωμάτων εντός 10 ημερών. Μετά το πέρας των 10 ημερών θεωρείται ότι τα είδη παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση.
Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.
Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier).